10ти Конгрес на Гастроентерологија и хепатологија

img
Би-МЕК активно учествуваше на 10-тиот Конгрес на Гастроентерологија и хепатологија што се одржа
во Охрид од 29. 09 -01.10, 2016
На штандот на Би-МЕК беше промовиран видеопроцесорот OPTIVISTA со i10 серија ендоскопи -најновата HD технологија од PENTAX Medical.
Сервис менаџерот на Би-МЕК, Марјанчо Цацаноски
одржа презентација за дезинфекција на ендоскоп на Првиот Симпозиум на ГСМСТ.

Назад (кон Галерија)
img
img
img
img
img
img