LISTA REFERENTE

Institucionet
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für Neurochirurgie
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für Gastroenterohepatologie
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik fur Kieferchirurgie
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für plastische Chirurgie
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für Gynäkologie und Geburtshilfe
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für Rheumatologie
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für HNO (Hals-, Nasen- und Ohren)
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für Orthopädie
 • ЈЗУ Öffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für Hämatologie
 • ЈЗУÖffentliche Gesundheitseinrichtung Universitätsklinik für Radiologie
 • Öffentliche Gesundheitseinrichtung Institut für Transfusiologie
 • Öffentliche Gesundheitseinrichtung Gerontologische Einrichtung „13 Noemvri“
 • Öffentliche Gesundheitseinrichtung Spezialkrankenhaus für Gynäkologie und Geburtshilfe - Chair, Skopje
 • Öffentliche Gesundheitseinrichtung Spezialkrankenhaus für Orthopädie und Traumatologie "St. Erasmus" - Ohrid
 • Öffentliche Gesundheitseinrichtung Medizinisches Zentrum - Ohrid
 • img
 • img
 • img

Kujdesi ndaj klientit

Duke u nisur nga kriteret ndërkombëtare lidhur me shërbimin e ofruar për nevojat e klientit, ne vazhdimisht monitorojmë dhe vlerësojmë kënaqësinë e klientëve tanë.
Kompania jonë ka qëllim kryesor ofrimin e shërbimeve cilësore dhe servilit për nevojat e klientëve, në përputhje me standardet ndërkombëtare përdorimit të pajisjeve mjekësore.
Bi-MEK klientëve u garanton korrektësi dhe përmbushje të plotë të angazhimeve që janë marrë ose do të merren përsipër.
Ministria e Shëndetësisë, institucione shëndetësore publike dhe private, spitale, poliklinika dhe ordinanca të ndryshme janë vetëm një pjesë e klientëve tanë, me të cilët kemi pasur kënaqësinë të bashkëpunojmë dhe janë pjesë e listës sonë referente të pasur.

 

Nëse do të kërkoni, ne mund t’ju dorëzojmë një listë plotësuese me emrat e kompanive të huaja