ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН БИЛТЕН НА МЕДЕЛА: БИ-МЕК ДОБИТНИК НА ООП ВО МАКЕДОНИЈА

  • img
  • img

ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН БИЛТЕН НА МЕДЕЛА: БИ-МЕК ДОБИТНИК НА ООП ВО МАКЕДОНИЈА

Медела, лидер на производи за поддршка при доење во последното издание на својот интернационален информативен билтен ја објави информацијата дека Би-МЕК е добитник на наградата за општествено одговорни практики во Македонија. Медела редовно ги информира своите партнери, педијатри и соработници на меѓународно ниво и за нас претставува задоволство што беше споделена информацијата за проектот “Посветени на мајчино млеко-поддршка за мајките кои дојат”, реализиран од тимот на Би-МЕК. Двогодишниот проект низ фотографии беше прикажан како се реализирани активноститите во Македонија. Можете да го погледнете овде.

 

 

Назад (кон Галерија)