PersonalFit Breastshield – Инки за гради за лична употреба

img

PersonalFit Breastshield – Инки за гради за лична употреба

Широкиот спектар na Medela инките за гради им овозможува на мајките да ја одберaт вистинскaта големина за да им се обезбеди максимална удобност и ефикасност додека се измолзуваат. Достапни во пет различни големини: S, M, L, XL, XXL.

Назад (кон Медела)