Calma – калма цуцла

img

Calma – калма цуцла

Специјално дизајнирана цуцла за поддршка на мајките посветени на доењето.
Ова револуционерно откритие им помага на бебињата да го оддржат нивниот природен процес на цицање и го олеснува преодот од исхрана на шише назад кон доење од мајката.
На следниот линк ќе погледнете видео за функцијата на Calma цуцлата.

Назад (кон Медела)