Calmita – Калмита цуцла за поддршка на недоносени бебиња

img

Calmita – Калмита цуцла за поддршка на недоносени бебиња

Калмитата е специјално дизајнирана цуцла за болничка употреба која им овозможува на недоносените бебиња да го развијат природниот рефлекс на цицање и вшмукување и подоцна без тешкотии да прејдат на природно доење.

Назад (кон Медела)