Comfort Breastshield – Удобни инки за гради

img

Comfort Breastshield – Удобни инки за гради

Удобните инки за гради се меки и нежни за градата и ареолата.
Во комбинација со природниот физиолошки ритам кој е карактеристика на Медела пумпите се постигнува ефикасно и удобно измолзување.

Назад (кон Медела)