HFW Expo 2016

img
HFW Expo 2016
Би-МЕК беше дел од најголемиот интерактивен настан за здрав животен стил Health, Fitness & Wellness 2016 што се одржа во х. Александар Палас во Скопје.
Би-МЕК ги претстави своите услуги за поддршка на доењето преку производите на Medela, како и можноста за чување на матични клетки во CryoSave и предностите на тестот за хромозомски абнормалности,Tranquility.

Назад (кон Галерија)
img
img
img