Hydrogel Pads – Хидрогел влошки

img

Hydrogel Pads – Хидрогел влошки

Проблем со доењето поради суви и испукани брадавици?
Хидрогел влошките овозможуваат олеснување од болка.
Влошката обезбедува влага и ја прави кожата нежна, ја смирува болката помеѓу доењата и го потпомага процесот на заздравување на брадавицата.

Назад (кон Медела)