Mini Electric - Електрична пумпа за измолзување

img

Mini Electric - Електрична пумпа за измолзување

Удобна и мала електрична пумпа за повремена употреба.
Оптимална за користење во домашни услови или за патувања.
Тестирана и потврдена од милиони мајки насекаде во светот.
Работи на струја и на батерии.

Назад (кон Медела)