Contact Nipple Shields - Силиконски брадавки S/M

img

Contact Nipple Shields - Силиконски брадавки S/M

Имате проблем со зарамнети, вовлечени, болни или испукани брадавици?
Силиконските брадавици на Медела ќе Ви овозможат да го доите Вашето бебе и покрај овие проблеми. Специјално дизајниран облик за контакт на бебето со природниот мирис на кожата на мајката. Достапни во пар во заштитна кутија, две rолемини.

Назад (кон Медела)