Disposable Nursing Pads – Влошки за гради

img

Disposable Nursing Pads – влошки за гради

Направени од спрецијален апсорбирачки материјал кој спречува протекување на мајчино млеко и одржува сувост во текот на денот и ноќта
Меки и удобни за носење со две лепливи ленти за фиксација. Спакувани поединечно.

Назад (кон Медела)