Purelan 100 - крема за нега на брадавки

img

Purelan 100 - крема за нега на брадавки

Крема за чуствителни брадавици.

100 % чист ланолин за природна нега за осетливи и суви брадавици, хипо-алергена и без вештачки адитиви и конзерванси.
Нема потреба од отстранување пред доењето. Не остава траги на облеката, може да се користи и за сува бебешка кожа.

Назад (кон Медела)