Шишиња за млеко 150мл/250мл

img

Шишиња за млеко 150мл/250мл

Идеални за чување на измолзено млеко, хранење и замрзнување
Можат да се користат како резервно шише за пумпите за измолзување. Доаѓаат со обична силиконска цуцла за хранење. Величина на цуцлата S или M..

Назад (кон Медела)