Скопје МОНТИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ

img
Инсталација на централна станица со пациент монитори од брендот Mennen Medical на одделот за неврологија во Градска општа болница 8ми Септември во Скопје.
Назад (кон Галерија)
img