Special Needs Feeder – Специјално шише

img

Special Needs Feeder – Специјално шише

Дизајнирано за деца со расцеп на устата и непцето и за доенчиња со невролошки нарушувања.
Нуди предности за исхрана на Вашето бебе со мајчино млеко: лесно регулирање на протокот на млеко, лесно цицање и скратено време на хранење.

Назад (кон Медела)