Swing – електрична пумпа за измолзување

img

Swing – електрична пумпа за измолзување

Ефикасна, удобна и тивка пумпа за измолзување.
Идеално решение за редовно и дискретно измолзување.
Swing е комбинација на мулти-наградуван дизајн со најнова технологија.
Благодарение на двофазното дејство стимулација и експресија, можете да измолзете повеќе млеко за кратко време.
Уникатна лесна и практична за секојдневна употреба.
Добитник на Gold Awards 2014 на списанието Мајка и бебе

Назад (кон Медела)