Swing max – двојна електрична пумпа за измолзување

img

Swing max – двојна електрична пумпа за измолзување

Swing двојната пумпа е идеална за мајки кои бараат едноставност и заштеда на време.
Истовременото измолзување на двете гради значително го намалува времето на измолзување и го потикнува создавањето и одржувањето на мајчино млеко.
Лесна за секојдневна употреба, практична за употреба дома и на работа.

Назад (кон Медела)