За нас

Наши Достигнувања

ИСТОРИЈАТ

^
2002

Основање на компанијата како авторизиран претстваник на повеќе од 10 светски медицински брендови за дистрибуција на медицинска  опрема  со седиште во Скопје, РСМ.

 

^
2003

Добитник на награда за воведување на иновативна медицинска  опрема  на македонскиот пазар.

 

^
2005

Проширување на тимот со опремување на високо технички сервисен оддел со специјализирани алати и уреди за решавање и најсложени проблеми.

 

^
2008

Би-МЕК го имплементира меѓународниот сертификат за квалитет  ISO 9001:2008

 

^
2010

Потписник на договор со Министерството за здравство за техничка поддршка и инсталација низ 40  поголеми  јавни болници во Р. С. Македонија

 

^
2010/16

Би-МЕК е  добитник на признание за општествена одговорност во 2011 година  и награда за општествено одговорна компанија во 2016 од Министеството за економија

^
2014

Достигнува над 2000 клиенти и соработници како авторизиран претставник на 25 водечки медицински брендови.

^
2016

Би-МЕК добитник на награда Златна монета за брз развој на мали и средни претпријатија доделена од Сојуз на стопански комори на Македонија.

^
2018

Би-МЕК го имплементираше меѓународниот стандард за управување со животна средина ISO 14001:2015

ЗА НАС

СО НАС ДО ЕДНОСТАВНО РЕШЕНИЕ

Би-МЕК ДОО, медицинска компанија за здравствени техологии е ексклузивен дистрибутер за многу  светски познати и реномирани производители на медицинска опрема.  Ние сме специјализирани за продажба, дистрибуција, инсталација, обука,  сервис и одржување на медицинска опрема со традиција од над 18 години и голема инсталациона база на опрема ширум државата.

Наша главна цел е обезведување на квалитетна услуга и одржување на медицинска опрема за нашите клиенти во согласност со меѓународните стандарди за работа со медицинска опрема. Комплетениот асортиман на Би- МЕК опфаќа широко портфолио на дијагностичка и болничка апаратура како и специфична опрема за потребите на разни специјалности.  Низ годините, како резултат на одлична работа, компанијата  воспостави репутација  како сигурен партнер и ужива високо ниво на доверба кај клиентите и препознатливост на брендот.

Мисија

Наша мисија е да испорачаме максимални вредности на нашите клиенти. Да обезбедиме континуитет и да ги следиме во чекор сите новитети и потреби на пазарот за медицинска опрема i и биотехнолошките услуги се со цел поуспешно и поефикасно работење.

Визија

Сакаме да бидеме најдобар избор за квалитетна и доверлива соработка во областите на продажба на медицинска опрема и биотехнолошки услуги. Наша визија е да бидеме златен стандард и мерка за квалитет и професионалност во сите сегменти од бизнисот-на вработените посакуван работодавач, на клиентите-сигурен партнер и за заедницата – општествено одговорна компанија.

Вредности

Вредностите на кои се темели нашиот успех се квалитет,  услужност,  доверба, иновативност и разбирање на потребите на нашите клиенти.

СЕРТИФИКАТИ

НИЕ СМЕ ЕКСПЕРТИ ОД ДОВЕРБА

We offer to our clients maximal support and professional approach in all our undertaken actions. Towards the aim of continuously improving our services, Bi-MEK has implemented the International ISO 9001: 2015 Standard for Quality Management and has implemented the ISO 14001:2015 Environmental management system.

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

Политика за квалитет

Политика за животна средина