Ендоскопски Ултразвучни сонди

Ултразвукот нуди неспоредлив квалитет на сликата и најнапредни технологии. Единствената палета на производи на PENTAX medical вклучува ултразвучни видео бронхоскопи за изведба на Трансбронхијална аспирација водена од EBUS (TBNA), и ултразвучни видео гастроскопи ЕUS

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.