Кревети за интензивна нега

Достапни модели на кревети за интензивна нега од Linet se:  Eleganza 5, Eleganza 3XC, Eleganza 3XC, Eleganza 4, Multicare, Multicare LE, кои нудат иновативна технологија за навалување со мазни столбови кои помагаат да се сврти нежно пациентот со помал физички напор.

Медицинскиот персонал ќе биде во можност да спроведува рутински процедури за нега,  ергономски и без напор и затоа редовното позиционирање на пациентот е лесно.

Нова технологија: нежно подесување на креветот за чувствителна нега што претставува  уметност на вртење, безбедност,  мобилизација, позиционирање за пациентот.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.