Кревети за специјални потреби

Баријатрик (Bariatric)  е болнички кревет специјално дизајниран за баријатрични пациенти кои бараат удобен, практичен и безбеден медицински кревет со високи стандарди.  

Главната предност на креветот Bariatric е висок безбеден работен товар од 320 кг. Поради својата разновидност, овој баријатриски кревет може да се користи во широк спектар на оддели во болницата.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.