Универзални кревети

Болничките кревети од линијата Елеганца ги поместуваат границите на безбедносните стандарди, квалитетот на изработката и дизајнот. Како прв кревет од ваков вид, стана дефиниција за вистински модерен кревет за здравствена заштита. Креветот е опремен со многу софистицирани функции, вклучувајќи паметни функции и е лесно достапен за широк спектар на здравствена заштита. Овој болнички кревет е многу практичен и стилски а благодарение на неговите својства ги исполнува потребите на разни одделенија во болницата. Линијата Елеганца ја олеснува секојдневната грижа за пациентите и поради својот модерен дизајн го поместува квалитетот на обезбедената нега на повисоко ниво.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.