Gracie

GRACIE е модерна, комплексна и пријателска средина за лекарот и пациентот.

Гинеколошки столови и друга опрема за вашата ординација

 

  • FULL HD видео колпоскоп
  • FULL HD монитор
  • Безжичен пренос на фотографии
  • Намалување на просторот
  • Количка за инструменти

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.