VIVIDEO

Системот VIVIDEO на PENTAX Medical обезбедува совршена рамнотежа помеѓу перформансите, удобноста на пациентот и лесната употреба. VIVIDEO овозможува придобивки од назофарингоскопските прегледи со висока резолуција за поголем број практичари и пациенти, со економичен ендоскопски систем кој е дизајниран за установи кои се стремат да ги надградат своите можности за снимање.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.