Incisive CT

Philips Incisive CT нуди интелигенција на секој чекор, од добивање на снимка до резултати и од секој аспект: финансиски, клинички и оперативен.

Како никогаш порано, ефикасноста на операторот и дизајнот се соединети со цел да се донесат разумни одлуки од почеток до крај со досега невидена доживотна гаранција т.н. Tube for Life за рендгенската цевка која е клучна компонента на системот.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.