News

NEWS

LATEST NEWS AND OFFERS

Special Sales Performances- награда за Би-МЕК за успешна соработка со Lowenstein Medical

Special Sales Performances- награда за Би-МЕК за успешна соработка со Lowenstein Medical

Би-МЕК - Добитник на награда за Special Sales Performances од реномираната германска компанија Lowenstein Medical за долгогодишна успешна соработка. Ова ни претставува голем поттик за нови предизвици и сме благодарни на  Lowenstein...

Симпозиум за биомедицина: во која насока се движи македонската наука

Симпозиум за биомедицина: во која насока се движи македонската наука

Симпозиум за биомедицина: во која насока се движи македонската наука се одржа на 31.01.2020 год. во Zan Mitrev Clinic. Настанот е организиран од научната единица и лабораторијата за генетика и персонализирана медицина во ZMC, а Би-МЕК се...

Шести Конгрес по анестезиологија, реанимација и интензивна нега

Шести Конгрес по анестезиологија, реанимација и интензивна нега

Шести конгрес за анестезиологија, реанимација и интензивна нега со меѓународно учество, се одржа во Охрид од 24-27 октомври 2019 година, на кој Би-МЕК ги претстави најновите модели на респираторни вентилатори Elisa 800 VIT & Elisa 500...

Шести Конгрес по кардиологија со меѓународно учество

Шести Конгрес по кардиологија со меѓународно учество

Шести Конгрес на Македонското здружение по кардиологија со меѓународно учество се одржа од 3-6.10.2019 во Охрид. Би-МЕК беше присутен со свој штанд претставувајќи го  најновиот премиум ултразвучен апарат EPIQ CVx и ангиографската работна...

Copyright © 2021 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.