Производи за доење

Би-МЕК е ексклузивен застапник за Медела во Македонија повеќе од 15 години. Производите на Медела се достапни во сите подобро снабдени аптеки, како и на интернет. Основана во 1961 година во Швајцарија, Медела е глобален лидер на производи за поддршка на доењето во повеќе од 100 земји низ светот. 

Производите на Медела можете да ги најдете во сите подобро снабдени аптеки низ државата.

КОНТАКТ ЗА СОВЕТИ НА ПРОИЗВОДИ ЗА ПОДДРШКА ПРИ ДОЕЊЕ

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.