Производи за доење

Би-МЕК е ексклузивен застапник за Медела во Македонија повеќе од 15 години. Производите на Медела се достапни во сите подобро снабдени аптеки, како и на интернет. Основана во 1961 година во Швајцарија, Медела е глобален лидер на производи за поддршка на доењето во повеќе од 100 земји низ светот. 

КОНТАКТ ЗА СОВЕТИ НА ПРОИЗВОДИ ЗА ПОДДРШКА ПРИ ДОЕЊЕ

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.