Влошки за гради 30/60 парчиња

  • За еднократна употреба.
  • Одлична апсорпциона моќ и заштита од протекување во текот на денот и ноќта.
  • Дискретни под облеката, нежни и удобни.
  • Индивидуално спакувани за поголема практичност и две лепенки за поголема сигурност.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.