Easy Expression Bustier- Градник за помош при двојно измолзување

Сега имате можност да се одмолзувате користејки градник за измолзување којшто ќе Ви овозможи едноставно и удобно одмолзување без да ги користите рацете и ќе Ви помогне да се чувствувате посигурни и послободни за време на одмолзувањето.

На прв поглед:

  • Безжичниот дизајн со поддршка без лизгање придонесува да се чувствувате посигурни;
  • Цврстите отвори на градникот придонесуваат за чувство на сигурност на брадавките ;
  • Предниот патент овозможува брзо и лесно облекување и соблекување на градникот;
  • Градникот е наменет да одговара на вашата двојна електрична пумпа за гради на Медела;

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.