Кеси за стерилизирање во микробранова

  • Сигурно и хигиенски ги остранува 99.9% од бактериите
  • Мала и лесна за чување.
  • Стерилизирањето трае 3мин

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба.

Состав: пластика НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.