Кеси за замрзнување на мајчино млеко

  • Кеси за безбедно и хигиенско чување и замрзнување на мајчино млеко.
  • Зазема помалку простор отколку чување во шишиња.
  • Двојните ѕидови на кесата обезбедуваат долгорочно складирање.
  • Претходно стерилизирани.
  • Патентот за затварање прави кислородна бариера што го заштитува мајчиното млеко не дозволувајќи тоа да ги загуби скапоцените хранливи материи.
  • Дното на кесата е така направено за истата да може да стои исправено безбедно и самостојно.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.