Обликувач на брадавки

  • Доколку имате вовлечени или рамни брадавици, Medela обликувачот ќе ви ги подготви брадавиците за доење и ќе му помогне на вашето бебе во доењето.

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба.

Состав: силикон. НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.