Различни големини на инки за гради S,M

  • Со агол на отворање од 105 степени, мек раб и овална форма за подобро вклопување, инката на PersonalFit Flex прави помал притисок врз вашите млечни канали отколку традиционалните инки на гради, што резултира со поефикасна и поудобна сесија за измолзување.
  • Повеќе удобност за вас, повеќе млеко за вашето бебе – клинички докажано.
  • S(21мм) M(24мм) овозможуваат да ја одберете точната големина која е соодветна на вашите потреби.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.