Силиконски колектор за мајчино млеко

Silicone Breast Milk Collector – Силиконскиот колектор за мајчино млеко е вистински придружник на доењето и заштедувач на мајчиното млеко. Со својот двоен дизајн отпорен на истекување, силиконскиот колектор за мајчино млеко ја штити секоја скапоцена капка млеко од губење и обезбедува повеќе млеко за Вашето бебе! Лесен и пренослив, земете го со себе каде и да одите како Ваш придружник за доење!

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.