Систем за помош на доењето

  • Уникатна поддршка за поврзување на мајката и бебето.
  • Овозможува дополнително хранење на бебето на дојка и во случаи кога мајката нема млеко или бебето не ја совладало техниката на цицање.
  • Помага во стимулација за создавање на мајчино млеко и вежбање на бебето правилно да цица.
  • Исто така може да се користи за хранење/доење на посвоени бебиња.

Состав: силикон,пластика.

НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.