Специјално шише

Дизајнирано шише за млеко со специјална цуцла, за бебиња кои имаат:

  • проблеми со цицањето
  • бебиња со расцеп на устата/непцето
  • слаби бебиња
  • бебиња со Даундров синдром или други невролошки потешкотии
  • Вентилот во една насока не дозволува течење и претекување врз бебето. Нежно притискање на цуцлата, се помага на бебето да цица. Контролирано од стpана на бебето за да одговара на нивните индивидувалните потреби.

Веднаш престанете со користење доколку производот се оштети.

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба.

Состав: пластика и силикон. НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.