Филтри и мембрани

Филтри и мембрани се резервни делови за пумпите за измолзување идеални за да имате резервни делови во секое време. Одговараат на сите пумпи за измолзување на Медела освен на моделот Freestyle.

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба.

Состав: пластика и силикон. НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A). Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.