Шишиња за млеко 150мл/250мл

  • Шише за млеко произведено од безбедна пластика која ги задржува хранливите вредности на мајчиното млеко.
  • Компатибилни со сите медела пумпи за измолзување и сите медела цуцли.
  • Безбедни за миење во машина за миење садови,  за лесно мерење на количини
  • Препорачано е доењето да биде добро воспоставено, пред да му дадете на вашето новороденче цуцла.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.