Harmony Flex – рачна пумпа за измолзување

Единствена рачна пумпа со уникатен флекс

Повеќе удобност и повеќе млеко

Рачната пумпа на Медела е наменета за краткотрајна употреба или кога патувате.

 

  • ЛЕСНА И ДИСКРЕТНА: лесно може да се смести во вашата ташна, така што можете да ја носите скоро насекаде и да се измолзувате
  • FLEX ТЕХНОЛОГИЈА: Единствени flex инки за гради кои совршено се обликуваат на вашата форма за оптимален комфор при измолување и ви даваат повеќе млеко на секоја сесија
  • ДВОФАЗОВНО ИЗМОЛЗУВАЊЕ: Уникатка технологија која го емитира природниот процес на доење и врши стимулација за создавање и одржување на мајчиното млеко, една од единствените рачни пумпи за гради кои го нудат ова
  •  ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА: лесна за употреба и чистење, оставајќи ви повеќе време да поминете со вашето бебето
  • ПОСАКУВАНИ ОД МАЈКИТЕ, ПРЕПОРАЧАНИ ОД ДОКТОРИТЕ: Водечки бренд во светот со истражувања за доење, Медела работи со научници за мајчиното млеко повеќе од 60 години и е број 1 избор за болниците и здравствените работници ширум светот. Нашите повеќе наградени пумпи за измолзување и додатоци се користат и сакаат од мајки во над 100 земји.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.