Medela Calma – Шише со иновативна цуцла КАЛМА 150ml

Специјално дизајнирана цуцла за поддршка на мајките посветени на доењето. Ова револуционерно откритие им помага на бебињата да го оддржат нивниот природен процес на цицање и го олеснува преодот од исхрана на шише назад кон доење од мајката.

Calma цуцлата е иновативно решение дизајнирано за хранење на доенчиња. Вашето доенче може да се пие, одмара и диши според сопствениот природен ритам, исто како на градата. Доенчето треба да создаде вакуум за да почне протокот на млеко, исто како што тоа го прави додека се дои. Затоа Calma иновативната цуцла овозможува хранење на вашето бебе со цуцла без тоа да се одвикне од цицање на града што го прави префрлувањето од града на Calma цуцла и назад многу едноставно. Одговара на сите шишиња за млеко од Медела.

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба.

Состав:

Заштитна капа/мулти капак: полипропилен, Силиконски дел: силикон, База/врв: полипропилен и термопластични еластомер.

НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.