Medela S – Шишенце со цуцла

  • Идеални за чување на измолзено млеко, хранење и замрзнување.
  • Можат да се користат како резервно шише за пумпите за измолзување.
  • Доаѓаат со обична силиконска цуцла за хранење.

Величина на цуцла S/M.

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба.

Состав: пластика НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.