Personal Fit Breastshield – Различни големини на инки за гради

S(21мм),M(24мм) и L(27мм) овозможуваат да ја одберете точната големина која е соодветна на вашите потреби.

Поставете ја брадавицата во центарот на инката и нежно притиснете. Вклучете ја пумпата и ако е вистинската големина, ќе забележете дека брадавицата е во центарот на тунелот и се движи слободно. Доколку брадавицата се трие странично, тогаш таа е мала и пробајте со поголема инка. Доколку освен брадавицата во тунелот на инката се вовлекува и дел од ареолата, тогаш таа е голема и пробајте со помала.

Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба.

Состав: пластика. НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).

Од хигиенски причини, производот не може да се врати по отворањето.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.