PureLan Nipple Cream- Ланолин крема за брадавици туба од 37г/7г

  • 100 % чист ланолин за природна нега за осетливи и суви брадавици, хипо-алергена и без вештачки адитиви и конзерванси.
  • Идеална крема која ги штити брадавиците од сушење за време на бременост, доењето и лактација и помага да се надополни природната маснотија која е намалена со честото доење.
  • Нема потреба од отстранување пред доењето. Не остава траги на облеката.
  • Пурелан кремата е многу безбедна, може да се користи и за сува бебешка кожа(пр.кај потсечени усни и суви ноздрви при прекумерено секнење при настинка)

Упатство за употреба и подготовка на брадавки: Измијте ги рацете пред употреба. По доењето, исцедете малку млеко и размачкајте преку брадавиците и околу нив и оставете да се исуши. Потоа нанесете мала количина од PuleranTM100. Не треба да се отстранува пред доењето.

Состав: 100% ултра чист ланолин UPS/ EP1.Природен, без адитиви и конзерванси. 1USP:U.S. Phaemacopoela; EP:European Phaemacopoeia.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.