Swing Maxi Flex
2-фазна двојна електрична пумпа за измолзување

Повеќе млеко за помалку време

За мајки на кои им е потребно тоа дополнително шише на млеко за пократко време. Оваа преносна двојна електрична пумпа за гради е идеална за одржување на лактација и потикнува создавање на млеко, помош за надминување на проблемите што влијаат на доењето или едноставно сакате повеќе време со вашето бебе и помалку време за измолзување.

 

  • Hовата PersonalFit Flex инка: мајките ќе имаат сосема ново искуство на измолзување кое може да се прилагоди на индивуални потреби. Повеќе млеко и удобност, тестирано од мајките;
  • Двојно измолзување: повеќе и поквалитетно млеко отколку тоа што се добива за молзење од секоја града;
  • ДВОФАЗНА ТЕХНОЛОГИЈА: чувство на природно измолзување како да цица бебето;

ПОСАКУВАНИ ОД МАЈКИТЕ, ПРЕПОРАЧАНИ ОД ДОКТОРИТЕ:

Водечки бренд во светот со истражувања за доење, Медела работи со научници за мајчиното млеко повеќе од 60 години и е број 1 избор за болниците и здравствените работници ширум светот. Нашите повеќе наградени пумпи за измолзување и додатоци се користат и сакаат од мајки во над 100 земји.


Со новата PersonalFit Flex инка мајките ќе имаат сосема ново искуство на измолзување кое може да се прилагоди на индивуални потреби. Нов дизајн благодарение на тимот на научници и мајки кои дојат, оваа инка може да се адаптира на формата на градата за повеќе удобност и ефикасност и да го засили протокот на млеко со што ќе спречи притискање на млечните канали. Овална форма која може да се ротира за 360с, со мек, мазен и флексибилен раб. Резултат? Многу удобно и ефикасно измолзување, обликувано според вашата форма.
Пумпите на Медела се дизајнирани да го направат доењето полесно, и да можете да го доите бебето што подолго со вашето мајчино млеко.
Начин на употреба: Задолжително прочитајте го Упатството за употреба. Состав: пластика. НЕ содржи Бисфенол-А (Bisphenol-A).
Двофазно измолзување кое го имитира природниот процес на доење и врши стимулација за создавање и одржување на мајчино млеко. Уникатна технологија развиена врз база на клинички истражувања спроведени во соработка со Универзитетот на Западна Австралија, Перт, Австралија со ефикасност потврдена од многу болници и мајки во светот.

СЛЕДЕТЕ НÉ

Copyright © 2020 Bi-MEK. All rights reserved.

Со оставање на вашите лични податоци се согласувате истите да се користат за маркетинг цели.