Special Sales Performances- награда за Би-МЕК за успешна соработка со Lowenstein Medical

Special Sales Performances- награда за Би-МЕК за успешна соработка со Lowenstein Medical

Би-МЕК – Добитник на награда за Special Sales Performances од реномираната германска компанија Lowenstein Medical за долгогодишна успешна соработка. Ова ни претставува голем поттик за нови предизвици и сме благодарни на  Lowenstein medical  за искажаната...
Симпозиум за биомедицина: во која насока се движи македонската наука

Симпозиум за биомедицина: во која насока се движи македонската наука

Симпозиум за биомедицина: во која насока се движи македонската наука се одржа на 31.01.2020 год. во Zan Mitrev Clinic. Настанот е организиран од научната единица и лабораторијата за генетика и персонализирана медицина во ZMC, а Би-МЕК се претстави со генетските...
Шести Конгрес по анестезиологија, реанимација и интензивна нега

Шести Конгрес по анестезиологија, реанимација и интензивна нега

Шести конгрес за анестезиологија, реанимација и интензивна нега со меѓународно учество, се одржа во Охрид од 24-27 октомври 2019 година, на кој Би-МЕК ги претстави најновите модели на респираторни вентилатори Elisa 800 VIT & Elisa 500 од производителот Lowenstein...
Шести Конгрес по кардиологија со меѓународно учество

Шести Конгрес по кардиологија со меѓународно учество

Шести Конгрес на Македонското здружение по кардиологија со меѓународно учество се одржа од 3-6.10.2019 во Охрид. Би-МЕК беше присутен со свој штанд претставувајќи го  најновиот премиум ултразвучен апарат EPIQ CVx и ангиографската работна станица Azurion 7 од...