Апарати за терапија при коќна апнеа

PrismaSMART e висококвалитетен уред за авто-CPAP од Löwenstein Medical  кој ја нуди новата опција за класично или динамично регулирање на притисок за персонализирана респираторна терапија. Класична, едноставна навигација за корисници со дисплеј кој е лесен за читање и манипулација. Стандардното пакување вклучува филтер за полен и едно црево.

Уредот може да се комбинира со навлажнувач за воздух PrismaAQUA. Производителот Löwenstein Medical во својата палета поседува и BiLevel S и ST уреди

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.