Комбинирани уреди

HOMOTH Center 4000-M UTR, UR и UR е модул за персонален компјутер кој комбинира совршена дијагностика за уво, нос и грло, како и модерен дизајн.

Преку тројната функција на тимпанографија, риноманометрија и ултразвук заштедувате трошоци и простор.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.