Мобилна операциона маса – PST 500, Trumpf Medical

  • Универзална операциона маса која поддржува широк спектар на позиции при различни хируршки апликации
  • Безбедна и сигурна за Вас и Вашиот пациент со капацитет на носивост од 450 кг, превенција од колизии (удари)
  • Лесен интерфејс на базата на масата, со систем за отклучување при итни случаи
  • Модуларниот дизајн, ергономското ракување, снимање со C-arm 360 ° и системот за визуелни аларми ви помагаат да го насочите вниманието повеќе на пациентите.
  • Лесни компоненти за монтирање со помош на куки

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.

Copyright © 2023 Bi-MEK. All rights reserved.